sâmbătă, 11 februarie 2017

Cavalerii Jedi se opun ordonanţei 13

Cavalerii Jedi susţin protestele

            Ordinul Cavalerilor Jedi ţină să mulţumească autorităţilor aeroportuare pentru precizările referitoare la folosirea lanternelor laser în perimetrul stabilit de lege şi alocat activităţilor aeriene. De asemenea, cavalerii Jedi ţin să precizeze faptul că mânuirea unei lanterne laser nu face parte din antrenamentul specific dezvoltării aptitudinilor de cavaler Jedi şi utilizării în scop defensiv a săbiilor laser.
            Utilizarea lanternelor laser este permisă (cu respectarea celorlalte reguli de siguranţă) doar în afara zonelor interzise traficului aerian.
            Alexandria nu are aeroport. Nici librării. Dar are nişte oameni care au ieşit să protesteze. Ei sunt Eroi fără să fie cavaleri Jedi. Şi cei din Urziceni sau Tecuci sunt Eroi. Şi protestatarul din Odobeşti este un EROU.
            Şi participanţii din Piaţa Victoriei sunt eroi. Doar că aceştia au preferat lanternele de la mobil în locul lanternelor laser.
            Protestul este îndreptat împotriva ordonanţei de urgenţă care promovează corupţia. Protestul este împotriva corupţiei care stă la baza celorlalte teme de protest: Roşia Montană, gaze de şist şi fracturare hidraulică, defrişarea pădurilor, Colectiv … Protestul este îndreptat împotriva corupţiei transpartinice şi tentativelor de legalizare a ei şi a abuzului. Protestul este îndreptat împotriva OUG 13, care chiar dacă îmbracă cu o formă de legalitate abuzul, nu poate să şteargă imoralitatea care stă la baza ei. OUG 14 are lacune care pot repune pe tapet OUG 13. Lipsa de moralitate a politicienilor nu este pedepsită. Defăimarea lor îţi poate aduce o “felicitare” de până la 100.000 de lei, chiar dacă ei nu păţesc nimic pentru un prejudiciu care este cu 1 LEU mai mic de 200.000. Solidaritatea penalilor este cauza pentru care România face “treişpe-paişpe” de peste 27 de ani, nu doar din 31 ianuarie 2017.
            Consiliul Cavalerilor Jedi urmăreşte cu atenţie întoarcerea în timp a României în perioada primitivă şi organizarea politicienilor în ginte penale. Tupeul nemăsurat şi bâta mare nu se pot opune sabiei laser şi conduitei Cavalerilor Jedi. Onoarea şi moralitatea Cavalerilor Jedi nu se regăseşte nici macăr în vocabularul politicienilor, darămite în comportamentul faţă de societate. 



            Să încercăm să nu ducem în desuetudine munca profesioniştilor care lucrează în domeniul aeronautic prin utilizarea lanternelor laser. Şi cei care lucrează în Justitie sunt nişte profesionişti. De aceea se încearcă decredibilizarea lor.
            Politica nu se face în strada, de aceea protestul trebuie să rămână civic şi apolitic. Politica se face în Parlament, Guvern şi Preşedinţie, dar nu în detrimentul cetăţeanului. Presa care este a patra forţă în stat are niste derapaje care nu-i fac cinste. Să dovedim că STRADA e o forţă demnă de luat în considerare. Să demonstrăm că STRADA poate impune revenirea la normalitate prin numărul mare de participanţi la proteste. Greva fiscală şi greva generală sunt şi ele o modalitate de protest. Majorarea salariului sau a pensiei cu câteva zeci de lei nu poate fi echivalentă cu dezincriminarea abuzului, cu graţierea penalilor, cu posibilitatea de a căpuşa banul public până la 200.000 de lei fără implicaţii penale.

STRADA E O FORŢĂ!

May The Force Be With You!