miercuri, 28 iunie 2017

40 la sută din populaţie s-a înscris în PSD


     Ordin pe unitate: Vă înscrieţi în PSD!

     Ordinul a venit din partea lui Liviu Dragnea, după ce acesta a înscris săptămâna trecută PSD-ul în UDMR pentru a-şi putea trece moţiunea de cenzură. Astfel, în mai puţin de 2 săptămâni, 40 % din populaţia ţării s-a înscris în PSD. Aceştia sunt cei care au votat în decembrie 2016, iar procesul de înscriere în masă în PSD e supravegheat îndeaproape de câteva zeci de mii de doctori în ştiinţe militare, intelligence şi securitate cibernetică contrateroristă.
     După ce a cerut “o persoană integră”, preşedintele s-a mulţumit să-l desemneze pe Mihai Tudose ca premier. Nu a mai contat doctoratul plagiat şi suspiciunile despre implicarea în diverse afaceri. Cel mai probabil acestea au fost ordinele primite din Biroul Oval şi de la Palatul Élysée, că despre altceva nu am aflat. Nu merităm o conferinţă de presă cu rezultatele acestor întâlniri. Putem presupune că şi Johannis s-a înscris în PSD, deoarece nu a crâcnit. Scuza invocată de unii analişti politici a fost că “şi-a securizat şi asigurat al doilea mandat prezidenţial”. Să … ce?!
     Se pare că în 18 ianuarie 2017 am avut parte de ultima erecţie prezidenţială, cea cu elefanţii. Cam puţin … una la şase luni. Se pare că cineva are nevoie de o reţetă de testosteron electoral.
PNL nu a avut nicio nominalizare de premier, deşi după congres au declarat prin noul lider că “sunt pregătiţi oricând să preia guvernarea”. Probabil că prin înscrierea în PSD vor avea şi ei acces la guvernare. Sau măcar linişte cu unele afaceri, pe sistemul de non-combat, ca o reciprocitate în principiul acţiunii şi reacţiunii.
     USR are o problemă în recunoaşterea şi numărarea simpatizanţilor şi membrilor comunităţii LGBT. Presupun că de aceea au fost propulsaţi în Parlament de către Tinerii Frumoşi şi Liberi. Se pare că aceşti noi membri pe scena politică românească sunt la baza lanţului trofic electoral. Natura mai face încă experimente. Chiar dacă acum câteva sute de milioane sau chiar miliarde de ani (pentru că “Nu-i aşa, Dumnezeu nu există?!) au apărut organismele mono şi pluricelulare care nu avea organe separate pentru ingestie şi excreţie, încă persistă confuzia între aparatul bucal şi cel excretor pentru unele vertebrate care nu au coloană verticală, ci doar vertebrală. Nu fac nicio referire la aparatul sexual pentru a nu crea confuzie în cadrul comunităţii LGBT. USR mai face un pas pe scara evoluţiei sau a intrat deja în involuţie accelerată?
     PMP a avut o tresărire de orgoliu datorită unui fost preşedinte jucător, care măcar ştie pe care parte se unge felia cu unt. Dar vocea a fost destul de timidă, nu am văzut nicio poză cu posibilul candidat, deoarece au fost confiscate la înscrierea în PSD.
     UDMR nu a avut nevoie de nicio nominalizare deoarece prin absorbţia coaliţiei PSD-ALDE de săptămâna trecută, ei vor avea singurul cuvânt de spus. Poze cu mareşalul Horthy au fost înmânate la înscrierea pesediştilor în UDMR, iar poza de grup cu toţi pesediştii se va face pe 15 martie.
     Văd că PSD este într-o continuă campanie electorală, într-o permanentă luptă cu justiţia. Urmează introducerea pragului pentru abuz, furt şi viol. Cum, nu ştiaţi că proverbul “cine fură azi un ou, mâine va fura un bou” nu mai este de actualitate? CCR va consfinţi că poate pleca acasă cu toată cireada fără a suferi consecinţe penale. Violul va fi considerată acţiunea care asigură penetrarea pentru posesorii unui organ cu o lungime comparabilă cu “membrul” lui Terente şi va fi judecat de catre Asociaţia pedofililor şi violatorilor din Vaslui cu sprijinul juridic şi logistic al comunităţii LGBT.
       Presa şi-a vizat carnetele de membru PSD şi şi-au încasat veniturile “din reclame”.
     Diaspora a intrat deja în concediu, vine în ţară sau pleacă în vacanţe în alte ţări - oricum ei nu contează. Pentru ei nu rămâne nimic după ce Hagi Tudose va “smântâni” supa de “steluţele de grăsime”.
     Mihai Tudose, un ministru desfiinţat de raportul lui Darius Valcov e cel mai bun ca prim ministru? Nominalizarea lui e “răul cel mai mic”?
    Reinvestirea unor miniştri care au votat pentru demiterea lor prin moţiune de cenzură pentru incompetenţă şi rezultate dezastruoase reprezintă “răul cel mai mic”?
      Neplata impozitelor cum poate fi interpretată? Cotizăm şi noi o dată pe an cu mărunţişul pe care-l mai găsim prin buzunare - e “răul cel mai mic”, nu-i aşa?
      Non-combat-ul unei opoziţii inexistente e “răul cel mai mic”?
     Privatizarea mascată şi vânzarea acţiunilor Fondului Suveran către “companii multinaţionale care nu vor să plătească impozite în România” reprezintă “răul cel mai mic”?
     Înscrierea în PSD reprezintă “răul cel mai mic”? Mulţumesc, nu. Prefer să fiu ultimul mohican. Îmi este suficient să ştiu că 600.000 de protestatari s-au înscris în PSD. 
     #REZIST? O glumă bună. Unde sunt ceilalţi 60 % din locuitorii acestei ţări?
     “Mici şi bere” va fi doar o nostalgie edulcorată. De 1 Decembrie se va servi gulaş şi kürtős kalács în loc de fasole cu cârnaţi.
 

     IGEN?

Doru Apostol
28 iunie 2017