marți, 24 ianuarie 2017

Decalogul lui Dragnea

O noua Ordonanţă de Urgenţă controversată pe ordinea de zi a Guvernului

            Aceasta urmăreste modificarea Decalogului. Acesta mai este cunoscut sub denumirea de Legile lui Moise, fiindu-i dictate chiar de către Dumnezeu lui Moise, pe Muntele Sinai, într-un moment dificil pentru poporul evreu. Cele Zece Porunci sunt o normă religios-morală valabilă de mii de ani, care trebuia să pregătească poporul iudeu pentru mântuire. Decalogul este temelia întregii învăţături morale pentru evrei şi creştini deopotrivă.

            Este imposibil de crezut că această ordonanţă va beneficia de susţinerea BOR sau a Vaticanului. Este sigura şi opoziţia pe care o va întâlni din partea Cultului mozaic cu privire la modificarea Poruncilor lui Moise. Şi comunitatea arabă se arată extrem de indignată de înlocuirea lui Allah cu chipul lui Dragnea, ştiut fiind că acesta este mustăcios, iar pe vremea profetului Mohamed se purta barbă. Se pare această ordonanţă este o blasfemie la adresa acestor trei mari religii care călăuzesc împreună câteva miliarde de oameni.





           Se pare că Ordonanţa de graţiere şi Ordonanţa de modificare a Codului Penal au fost doar nişte perdele de fum în comparaţie cu această ordonanţă. Promulgarea acestei ordonanţe înainte de participarea lui Dragnea la ceremonia de investire a preşedintelui american l-ar fi pus în inferioritate pe Trump, ştiut fiind că la astfel de festivităţi sunt invitaţi doar persoane cu rang inferior celui de preşedinte.


            Tripla semnătură a lui Dragnea de pe Nota de fundamentare confirmă Trinitatea acestuia şi rolul decorativ şi temporar al Guvernului Grindeanu. De asemenea confirmă şi rolul acestuia de Mesia în cadrul PSD, ceea ce poate sta pe viitor la un altfel de abordare în cadrul iudaismului, creştinismului şi islamismului (fapt dovedit prin precedenta nominalizare de premier), mergând până la unificarea acestora.





PS Cititorul este rugat să identifice pe baza propriilor concepte şi experienţe cât este pamflet şi cât este realitate din acest articol.