vineri, 20 februarie 2015

Bine ati venit in Romanistan!

Bine aţi venit în Românistan!

Am vazut şi eu nominalizarea de ieri pentru Serviciul Român de Informaţii. O consider normală, o consecinţă a votului din noiembrie 2014. Atunci am fost “felicitaţi” de comunitatea internaţională pentru faptul că poporul român a votat un preşedinte care este reprezentantul a două minorităţi naţionale din România - una etnică şi una confesională. A fost o dovadă a “maturităţii de gândire europeană” a poporului român. Tocmai de aceea, m-am gândit să extindem aria minorităţilor care să ne conducă destinele şi pentru a fi pe placul europenilor, americanilor şi ruşilor şi o oricărei alte puteri care are interese în România. Putem adăuga minorităţile sexuale, pe cei care au deficienţe intelectuale, pe cei care au fost deja condamnaţi şi pe cei care au deja pe rol mai multe procese (indiferent de rezultatul viitor!).
Am şi câteva propuneri.
La SIE îl propun pe Omar Hayssam – aşa vom avea informaţii şi metode prin care să luptăm împotriva terorismului.
Propun ca VV Ponta să rămână şef la Guvern avându-l ca secund pe Sabin Gherman. Unul este “mândru că e român”, iar celălalt “s-a săturat de România”. Contrariile se atrag.
La Senat îl propun la Laszlo Tokes, pentru declaraţiile sale cu privire la România.
La Camera Deputaţilor îl propun pe Dragoş Tănase, pentru ca să îşi poată promova o lege a mineritului. În următoarea sesiune parlamentară poate să îi cedeze locul lui Tom Holst, ca să putem avea şi o lege de exploatare a gazelor de şist prin fracturare hidraulică.
La Direcţia Silvică avem nevoie de un austriac (“prietenii ştiu de ce”).
Fostul preşedinte Ion Iliescu trebuie sanctificat de urgenţă, ca recunoaştere a contribuţiei sale la starea actuală a societăţii.
Până la trecerea la moneda euro, propun să adoptăm moneda din Botswana, pentru plata salariilor şi a pensiilor. Dacă poate gestiona această situaţie, poate să rămână în funcţie actualul guvernator.
Până la federalizarea ţării şi revendicarea teritorială de diverse grupuri de interese, propun schimbarea numelui în Românistan.
Bineînţeles că orice manifestare de patriotism şi naţionalism trebuie asimilată cu terorismul şi aspru pedepsită. Cei care mai au trăiri şi sentimente româneşti sunt invitaţi să se alăture diasporei. Cei care nu pot face dovada ca aparţin vreunei minoritati, vor trebui să-si schimbe numele. Cultura, istoria, educaţia şi sistemul legislativ trebuiesc modificate conform cu noile tendinţe geo-politice. Imnul naţional “Deşteaptă-te române” trebuie interzis sau manelizat.
Trăiască Românistanul!